Услуги

Хладилни площи под наем

Рибно тържище FISHLAND предлага площи за съхранение на риба и морски продукти в охладено и замразено състояние. Нашите мултитемпературни  складове отговарят на най-строгите изисквания за работа с широка гама продукти. Съоръжението осигурява общ обем от 11 000 м3. и е на разположение за клиентите да съхраняват пресни и замразени риби и морски продукти.

• В момента има 11 хладилни камери с общ капацитет от 3700 тона
• Камерите са оборудвани с модерна система за следене на температурата
• Спазват се всички санитарно-хигиенните изисквания на съгласно HACCP.
 

Логистика и дистрибуция
Предлагаме високо качество пресни и замразени риби и морски продукти на едро и дребно и извършваме доставка до обектите на нашите клиенти в цялата страна. Изпълняваме изискванията на клиентите, като сме в състояние да предложим конкурентни цени, отлично качество и широк асортимент от замразени и пресни риби и морски продукти.
 

Замразяване
Фирмата предлага услугата замразяване на пресни и охладени риби и морски продукти по избор на клиента.

Опаковане, сортиране, етикетиране
• Опаковане в потребителски и транспортни опаковки на пресни и замразени риби и морски продукти за търговия на дребно и едро.
• Обработка на пресни и замразени продукти, сортиране, калибриране и етикетиране съгласно изискванията на клиента.
 

Митническо агентиране

Митническо оформяне е на разположение при поискване за нашите клиенти. Предлаганата от нас услуга цели по-бързо и безпроблемно оформяне на пратки и товари. Ние оказваме съдействие на нашите клиенти и поемаме пълна отговорност за процеса по оформяне на документацията.